Ludo

Emmen: Ludo Boerstoel

Ludo Boerstoel (24) is geboren in Arnhem en heeft zijn opleiding aan het CIOS afgerond, voordat hij zijn ware passie voor muziek ontdekte. Hij begon zijn muzikale reis aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle in 2021, waar hij zich specialiseerde in Jazz & Pop met als hoofdvak zang. Met een liefde voor een breed scala aan muziekstijlen, waaronder jazz en Braziliaanse muziek, combineert Ludo zijn zangkunsten met het bespelen van percussie-instrumenten, waardoor hij in staat is een veelzijdige rol te vervullen in verschillende bands.

 

 Naast zijn studie is Ludo actief in zijn eigen band genaamd “Enge Beats”, waar hij samen met vrienden originele muziek creëert en optredens verzorgt op feesten en festivals. Ze hebben zelfs deelgenomen aan het Regio Songfestival, waar ze succesvol waren en doorgingen naar de live rondes.

 

 Ook heeft Ludo een passie voor evenementenorganisatie, waardoor hij zijn veelzijdigheid in de muziekindustrie verder uitbreidt.

Verder hoopt hij als koorleider zijn passie voor muziek te delen en samen met anderen plezier te beleven aan muziek!

 

 Met Ludo voor het koor wordt je dinsdagavond een groot feest! Laat je meenemen in de bruisende en muzikale repetities van Koor Geen Gehoor Emmen.